Skip to main content

Külföldi üzleti partnereink

Együtt erősebbek vagyunk.

Az üzleti partnerekkel való együttműködés lehetővé teszi az új innovációk még gyorsabb megvalósítását és módszereink tökéletesítését.

Célunk egy minél szélesebb platform kialakítása, olyan szakembergárdával, akik saját szakterületükön mind magyarul, mind németül magas szintű szolgáltatást nyújtanak.

Sztetoszkóp (Online) Nyelviskola - Német egészségügyi szaknyelv

Tudjuk, hogy a nyelvtudás elengedhetetlen a munkához, és sokan vannak, akik szakmai végzettséggel rendelkeznek, de hiányzik vagy javításra szorul a nyelvi készségük. Ezért döntöttünk úgy, hogy megbízható partnerre van szükségünk a nyelvi képzés terén. A Sztetoszkóp Nyelviskola specializálódott egészségügyi német szaknyelv oktatására, tehát a diákok a legjobb kezekben vannak. Tanáraik profik ezen a területen, akik rendelkeznek a szükséges szakmai ismeretekkel és hosszú évek tapasztalatával, hogy hatékonyan segítsék a külföldre készülő munkavállalókat a nyelvi készségeik fejlesztésében és magas szintű nyelvi kompetenciájuk elérésében.

 

Asprofinanz - Németországi pénzügyi tanácsadó

Sok ember számára a költözéssel vagy a költözés tervezésével együtt jár rengeteg pénzügyi kérdés és bizonytalanság. Gyakran felmerülnek olyan alapvető dolgok is, mint a bankszámlanyitás vagy a biztosítások kezelése a jövőben. Ezért fontos, hogy azok is tisztán láthassanak ezekben a kérdésekben, akik nem beszélnek kellően jól németül. Siposné Szűcs Anett, államilag elismert szakvizsgával rendelkezik ezen a területen, amely felhatalmazza őt a tanácsadásra és az ügyintézésre. Szolgáltatásai kiterjednek többek között a banki szektorra, a biztosítási kérdésekre, valamint a befektetési és megtakarítási témakörökre is. 

Adóguru - Osztrák- és német adóbevallás, adó-visszatérítés, családi pótlék teljeskörű ügyintézése

Az Adóguru közel tíz éve segít eligazodni az Ausztriában és Németországban dolgozó magyar és szlovák munkavállalók számára adóbevallás, adó-visszatérítés, családi pótlék és egyéb pótlékigénylés területén. Bár sokan rendelkezhetnek már német nyelvtudással és képesek lehetnek egyénileg elkészíteni az adóbevallásokat vagy intézni a hivatalos ügyeket, tapasztaljuk, hogy nagy igény van arra, hogy az ilyen hivatalos ügyeket a saját anyanyelvükön, magyarul is kommunikálhassák. 

 

Sol Trans - Nemzetközi személyszállítás

A Sol Trans széles körű személyszállítási szolgáltatást nyújt Ausztriában, Németországban, Svájcban és Magyarországon, amely magában foglalja az egyéni utazási igényeket, csoportos utazásokat és transzfereket is. Fontos számunkra, hogy több területen is támogassuk külföldre készülő munkavállalóinkat. Tudjuk, hogy sokan inkább ingázni szeretnének vagy turnusokban dolgozni, így számukra elengedhetetlen a rugalmas utazás, hogy könnyen eljuthassanak munkahelyükre, valamint biztonságban hazaérjenek. A Sol Trans megbízható és tapasztalt csapata gondoskodik arról, hogy utasaik kényelmesen és biztonságosan érjenek célba. 

 

CreaMoS - A digitális oktatás és egészségügy támogatásáért

Hiszünk abban, hogy az hatékony integráció jelentős hatással van a munkavállalók elégedettségére és az intézmények sikerére. Tudjuk, hogy az új munkatársak onboarding folyamata kulcsfontosságú. Ennek érdekében szorosan együttműködünk partnerünkkel, hogy integrációs tanácsadókat biztosítsunk jelöltjeink számára.

 

Tudj meg többet az együttműködési lehetőségekről és mondd el…

Mi a te sztorid?

 

 

 

 

 

 

Partnereink

Lépjen kapcsolatba velünk most


örülünk, hogy megismerhetjük!

 

Kapcsolat