Skip to main content

Helyben vagyunk

CHIEF EXECUTIVE OFFICER (CEO) és Tulajdonos

Mag.(FH) Georg Rainer, PhD

E-MAIL: georg.rainer[at]woofors.com
MOBIL: +43(0)6641021310

„Számomra az a legszebb feladat, hogy a különböző tulajdonságokkal, kompetenciákkal megáldott szakemberek számára megtaláljam a legmegfelelőbb munkahelyet. Azt a vállalatot, ahol szükség van rájuk és ahol megbecsülik őket. Szenvedélyemmé vált a vállalati kultúra látható és láthatatlan összetevőinek kutatása. Minden WOOfors csapattag és partnerünk garancia arra, hogy a tökéletes matching lehetséges."

Managing Director (MD) WOOfors Magyarország

Dávid Szepessy

E-MAIL: david.szepessy[at]woofors.com
MOBIL: +36 30 427 8755

"Ha már “HR”, akkor egyértelműen én vagyok a “H” ebből az egészből. Az embereket kísérni a karrierútjuk során nagy kihívás és felelősség is egyben. Szilárd meggyőződésem, hogy az #humanpower nem ismer földrajzi határokat."

CHIEF HUMAN RESOURCES OFFICER (CHRO)

Helena Korndörfer, BA

E-MAIL: helena.korndoerfer[at]woofors.com
MOBIL: +43(0)67761050588

"Munkám során nagyon fontos számomra az emberi természet megismerése és az intuíció. A szakmai ismeretek és a tapasztalataim egyértelművé teszik számomra, hogy a business éra és a HR mélyen összefonódik. Mottóm: Quality is the goal but employee is the gold."

CHIEF MARKETING OFFICER (CMO)

Deborah Szepessy, MA

E-MAIL: deborah.szepessy[at]woofors.com
MOBIL: +43(0)66475001798

"Marketing- és PR-specialistaként a dopamin a kedvenc hormonom. Az új impulzusok, találkozások és helyzetek olyan eddig ismeretlen távlatokat nyithatnak meg, amelyekből csak profitálhatunk. A WOOforsnál a vállalati kultúra része a potenciál keresése."

Missziónk

Stratégia, szív és szenvedély

- a stabil jövőért!

Innovatívnak kell maradni

A változást a növekedés lehetőségének tekintjük. Minél gyorsabbak a változások, annál jobbak az eredményeink. Addig alakítjuk a módszereinket, a folyamatokat és eszközeinket, amíg a kitűzött eredményeket és célokat el nem érjük. Agilitásunknak köszönhetően ott találjuk meg jelölteket, ahol még senki sem kereste őket. Az “out of the box” gondolkodás számunkra a valóság.

Mindkét félnek nyernie kell

Számunkra a jelöltek és a vállalatok egyenrangú partnerek. Az érdekegyensúly mindkét oldalt segíti, és mindenki számára előnyös helyzetet teremt. A jelölteknek azért, mert a számukra megfelelő feladatokkal és tevékenységi körrel lehetőségük van az önmegvalósításra. A vállalatnak pedig azért, mert a megfelelő munkatársak a megfelelő pozícióban versenyelőnyhöz juttatják az adott céget. Csak a munkavállalók és a munkáltatók közötti win-win helyzet vezet sikerhez.

A munkakörülmények döntenek

Változnak a munkaadóval és a munkahellyel szemben támasztott igények: sok munkavállaló szerint a klasszikus karrierútnak a csillaga már leáldozott. Ehelyett a munka értelme, az értékteremtés kerül előtérbe. Azoknak a vállalatoknak, amelyek a jövőben is sikeresek akarnak maradni, alkalmazkodniuk kell munkavállalóik egyéni igényeihez a munkakörülmények tekintetében is.

Nagy potenciál a sikerhez

Rise of Gen Z: Online hozzáférésüknek és kultúrájuknak köszönhetően a Z generáció nagy érzékenységgel gyorsan észreveszi a hamis vállalati márkát. Ők alakítják a tanulás, a vezetés és a munkastílus jövőjét. Z generációs tanácsadóinknak köszönhetően mindig naprakészek vagyunk, és felkészítjük a vállalatokat a legfiatalabb szakember-generáció megfelelő toborzására és a szükséges (környezeti) feltételekre.

A stabilitás a céges kultúrában

A személyiséganalízis szerepe a kiválsztásban óriási. A kulturális illeszkedés azt jelzi, hogy a jelölt kellő kulturális hasonlóságot mutat-e az adott vállalattal/csapattal. Elsősorban a szociális készségek, értékek, vélemények és gondolkodásmód foglalkoztatnak bennünket. A jó (kulturális) illeszkedés minden érintett számára előnyös. Ha jó a csapategység, akkor a munkavállalók jól érzik magukat, motiváltak. A kellemes munkaközösség megtartó ereje érvényesülhet, ami hosszabb távú közös munkát eredményez. Ebből pedig mindenki profitál – a munkavállalók és a vállalatok is.