Skip to main content

Csapatunk

Kapcsolattartód

CHIEF EXECUTIVE OFFICER (CEO) és Tulajdonos

PhD Georg Rainer

E-MAIL: georg.rainer[at]woofors.com
MOBIL: +43(0)6641021310

„Számomra az a legszebb feladat, hogy a különböző tulajdonságokkal, kompetenciákkal megáldott szakemberek számára megtaláljam a legmegfelelőbb munkahelyet. Azt a vállalatot, ahol szükség van rájuk és ahol megbecsülik őket. Szenvedélyemmé vált a vállalati kultúra látható és láthatatlan összetevőinek kutatása. Minden WOOfors csapattag és partnerünk garancia arra, hogy a tökéletes matching lehetséges."

Consulting specialist / Integrationsmanagement

Eszter Partos

EMAIL: peszter1964[at]outlook.com
MOBIL: +43(0) 660 3685285

 

"Célom az, hogy segítsek az új környezetbe történő integrációban, és segítsek egy kielégítő karriert felépíteni az egészségügy területén."

MD WOOFORS Ausztria és Magyarország / Beszerzési szakértő

Michael Duft, BSc

E-MAIL: michael.duft[at]woofors.com
MOBIL: +43(0)6502750568

"Képzett sportolóként mindig a maximális siker elérésére törekszem. A küldetésem az, hogy folyamatosan tökéletes párosítást érjek el a kvalifikált jelentkezők és kiváló pozíciók között. Számomra különösen fontos, hogy az emberek mindig a folyamat középpontjában álljanak."

Nemzetközi csapattagjaink, tanácsadóink és partnereink proaktívan és lelkesen dolgoznak a céljai eléréséért. Minden személyben különleges dolgot látunk, és minden vállalatban egy erős, sikeres szereplőt.

Missziónk

Stratégia, szív és szenvedély

- a stabil jövőért!

Szakmai fejlődés és továbbképzés

Érdeklődünk szakmai fejlődése iránt, és lehetőséget biztosítunk Önnek továbbképzéseken való részvételre egészségügyi szakemberként.

Munka-magánélet egyensúlya

Figyelembe véve az egészségügyi szakmák gyakran kihívást jelentő természetét, fontos az egyensúly megtartása hosszú távon való sikeres és elégedett munkavégzés érdekében.

Csapatmunka és együttműködés

A csapatmunka létfontosságú az egészségügyi területen. Garantáljuk, hogy a szakápolókat támogató és kollegiális környezetbe helyezzük el.

Páciensközpontúság

A páciensek igényeire való összpontosítás alapvető elem az egészségügyi szektorban. Partnereink egyben munkaadói is, akik erőteljesen a páciensközpontúságra helyezik a hangsúlyt.

Erkölcs és integritás

Kiállunk az erkölcsi normák és az integritás mellett a szakmai környezetben és a páciensellátásban egyaránt. Integrációs menedzsmentünk sima beilleszkedést biztosít az új munkahelyén, és azonnali integrációt nyújt hónapokkal a munka kezdése után is

Lépjen kapcsolatba velünk most

 

örülünk, hogy megismerhetjük!

 

Kapcsolat